O nama

Ambient Park jedinstveni je edukacijsko-degustacijski centar smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu. Nalazi se na cesti Sesvete - Dugo Selo u šumi iza "Hotela Antunović" i Auto kuće "Zubak" (od auto ceste Zagreb-Varaždin udaljeni smo 1,5km). Prostire se na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

Kompleks je ograđen i životinje se slobodno kreću šumom i livadom. Od životinja imamo 200 koza (francuska alpina), 5 muflona, 50 jelena lopatara, 4 magarca, 4 poni-konja, 4 noja, 10 golubova (rimskih), 2 kraljevska fazana, 2 pauna, 30 pura, 30 guski, 30 pataka, 50 kokoši nesilica, te 10 domaćih svinja, vijetnamske svinje, zečeve, biserke i druge.

Od sagrađenih objekata imamo 1000 m2 edukacijsko-degustacijskog prostora, 1000 m2 staja i boxova za životnje, 300 m2 stambenog prostora, veliki proizvodni kompleks koji sadrži mljekaru i siranu na 1500 m2 (Odobreni objekt HR-2863-EU) i 500 m2 nastrešnica za radne strojeve. 

Hranu za životinje proizvodimo sami a žitarice kupujemo na obližnjoj ekonomiji. Posjedujemo traktor sa svim priključcima kojim obrađujemo preko 150.000 m2 livada i oranica koje imamo u najmu.

Cilj nam je povezati se sa ustanovama, firmama, školama i dječijim vrtićima te dovoditi organizirane izlete i posjete !
 

Želimo omogućiti djeci kvalitetan kontakt sa malim životinjama i upoznati sa proizvodnjom kozjeg mlijeka i preradom sira. Uz predavanja i konzumaciju proizvoda sa Ambient Parka pokušali bi djeci i ostalim posjetiteljima skrenuti pažnju i objasniti sve prednosti kozjeg mlijeka i mesa te im preporučiti konzumaciju zdrave hranu. 

Nudimo mogućnost organiziranja jednodnevnih izleta za strance koji su na proputovanju Hrvatskom. Nadamo se da će naš primjer slijediti i drugi te da ćemo našu lijepu Hrvatsku urediti kao Švicarsku te je sa ponosom nuditi i pokazivati turistima.

Karta

Doći do nas vrlo je jednostavno

Ako dolazite iz smjera Zagreba, nakon prolaska kroz Sesvete i prije ulaska u Sesvetski Kraljevec, kod benzinske pumpe i hotela Autonović skrenite lijevo. Nakon prolaska kroz prekrasnu šumsku cestu s vaše lijeve strane vidjeti ćete Carting poligon. Tu skrenite desno i nakon toga ponovno skrenite desno. Proći ćete pored plave obiteljske kuće prizemnice i ubrzo nakon toga ćete doći do ulazne kapije koja vas vodi na imanje Ambient Parka. Nakon prolaska kroz kapiju, obavezno je zatvorite kako životinje ne bi izlazile izvan imanja. Vozite još sto metara i stići ćete pred Ambient Park i ulaz. Tu ćete primjetiti toranj s natpisom "Recite da zdravoj hrani" na četiri jezika. Tu možete parkirati svoje vozilo i prepustiti se čarima ove prirodne oaze.

O nama

Ambient Park je jedinstveni edukacijsko-degustacijski centar i kompleks smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu, koji se prostire na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

 Deutsch

Hier können Sie eine Broschüre über uns auf Deutsch downloaden (PDF).

Kontakti

Mobitel: ++385 91 5709333
Mobitel: ++385 91 4709333
Proizvodanj tel/fax: ++385 1 2046622
Knjigovodstvo Sina-Trade: ++385 1 2046986
E-mail: info@ambientpark.hr
Knjigovodstvo: sina.trade@zg.t-com.hr

Tvrtka

Registrirane djelatnosti:
poljoprivreda, trgovina, usluge i rekreacija
OIB: 11629135546
MB:01656813
Mljekara i sirana
Odobreni objekt HR-2863-EU

Adresa

logo
Ambient Park d.o.o.
Dominićev odvojak 6, Budenec
10360 Sesvete
Hrvatska

Predbilježite se


Pokrovitelji

Mesnica DonVito