NAŠI PRIRODNI PROIZVODI I PONUDA

Sve naše usluge i vrhunske domaće proizvode nudimo na jednom mjestu. To je doživljaj za sva vaša osjetila. Recite da zdravoj hrani !

 

Upoznajte naše vrhunske proizvode

Naše proizvode možete pronaći na policama vodećih trgovačkih centara (Interspar) i vodećih lanaca trgovina zdrave hrane (bio&bio). Potražnja za našim proizvodima stalno raste i sve što proizvedemo uspjevamo i plasirati na tržište. Izdvajamo bogat asortiman kozjih sirnih proizvoda uključujući svježe, polu-tvrde i tvrde sireve, mlijeko, sirutku ,kefire ,jogurte, ekološke poklon-pakete, likere, medne proizvode i suhomesnate proizvode. 

Prednosti kozjeg mlijeka i sira

Brojne su prednosti kozjeg mlijeka i sira. Osim što su lako probaviljivi, bogati su kalcijem i željezom. Vrlo su djelotvorni u suzbijanju alergija i osnažuju imunološki sustav. Obnavljaju plućne stanice i umanjuju rizik od pojave karcinoma pluća. Kozji sir preporuča se i dijabetičarima kao i oboljelima od leukemije, a kozji putar sastavni je dio većine kozmetičkih krema namjenjenih ublažavanju reumatskih problema. Saznajte sve o kozjem mlijeku. 

Bogata gastronomska ponuda

U našem edukacijsko-degustacijskom centru zdrave hrane, uz obilazak imanja nudimo i degustaciju domaćih, organskih proizvedenih proizvoda koji sadrže samo one sastojke koje možete neposredno i vidjeti na imanju. Kušajte paletu kozjih sireva (svježi, mladi, s tartufima, orasima), masline punjenje kozjim sirom, jogurte, kefire, kobasice od divljači, šunku od jelena, buđolu od magarca, domaći kruh od kozje sirutke.

Posjetite imanje, prespavajte i odmorite se, upoznajte prirodu

Od sada vam nudimo i smještajne kapacitete i lijepo uređene sobe u rustikalnom stilu pa možete svoju posjetu Ambient Parku produžiti koliko god želite i udahnuti svježi jutarnji zrak.Organiziramo i nudimo edukacijski obilazak imanja "Ambient parka" uz stručnog vodiča koji se prostire na preko 80.000 kvadratnih metara. Upoznajte našu farmu koza, divljih vijetnamskih svinja, zečeva, biserki, prekrasnih paunova i pijetlova kupuna. Hranite jelene lopatare, srne i magarce, pogledajte farmu zečeva. Upoznajte i doživite preko 400 životinja. Posjetite našu mljekaru i siranu te saznajte kako nastaju naši domaći proizvodi. 

Ambient Park jedinstveni je edukacijsko-degustacijski centar smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu. Nalazi se na cesti Sesvete - Dugo Selo u šumi iza "Hotela Antunović" i Auto kuće "Zubak" (od auto ceste Zagreb-Varaždin udaljeni smo 1,5km). Prostire se na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

Kompleks je ograđen i životinje se slobodno kreću šumom i livadom. Od životinja imamo 200 koza (francuska alpina), 5 muflona, 50 jelena lopatara, 4 magarca, 4 poni-konja, 4 noja, 10 golubova (rimskih), 2 kraljevska fazana, 2 pauna, 30 pura, 30 guski, 30 pataka, 50 kokoši nesilica, te 10 domaćih svinja, vijetnamske svinje, zečeve, biserke i druge.

Od sagrađenih objekata imamo 1000 m2 edukacijsko-degustacijskog prostora, 1000 m2 staja i boxova za životnje, 300 m2 stambenog prostora, veliki proizvodni kompleks koji sadrži mljekaru i siranu na 1500 m2 (Odobreni objekt HR-2863-EU) i 500 m2 nastrešnica za radne strojeve. 

Hranu za životinje proizvodimo sami a žitarice kupujemo na obližnjoj ekonomiji. Posjedujemo traktor sa svim priključcima kojim obrađujemo preko 150.000 m2 livada i oranica koje imamo u najmu.

Cilj nam je povezati se sa ustanovama, firmama, školama i dječijim vrtićima te dovoditi organizirane izlete i posjete !

 

Želimo omogućiti djeci kvalitetan kontakt sa malim životinjama, te ih pri tome upoznati sa proizvodnjom kozjeg mlijeka i preradom sira. Uz predavanja i konzumaciju proizvoda sa Ambient Parka pokušali bi djeci i ostalim posjetiteljima skrenuti pažnju i objasniti sve prednosti kozjeg mlijeka i mesa te im preporučiti konzumaciju zdrave hranu. 

Nudimo mogućnost organiziranja jednodnevnih izleta za strance koji su na proputovanju Hrvatskom. Nadamo se da će naš primjer slijediti i drugi te da ćemo našu lijepu Hrvatsku urediti kao Švicarsku te je sa ponosom nuditi i pokazivati turistima.

PORUKE OSNIVAČA I VLASNIKA AMBIENT PARKA !

Pozivamo vas da nas posjetite i da iskusite što vam Ambient park može ponuditi.
Pronađite ovdje svoj povratak prirodi i podržite naše projekte.

 

 

PODRŽITE NAŠE PROJEKTE!

Imam u planu niz projekata koji će se ostvariti ukoliko društvo, pojedinci, institucije i škole podrže naš aktualni projekt "Recite da zdravoj hrani". Tako nam omogućujete širenje i kretanje prema ciljevima:

1. Jezero, mlin i otok na jezeru
2. Muzej sira i narodnih nošnji hrvatske i švicarske
3. Kuću meda
4. Trgovinu delikatesa na kućnom pragu
5. Šetnicu zahvalnost hrvatskim sportskim velikanima

 

Alex Grgić, Upravitelj (CEO)

 

POSTANITE NAŠ POKROVITELJ!

Donirajte hranu za životinje (kukuruz, zob, ječam, žitarice, sijeno), izgradite novu nastrešnicu za sijeno, ili nas financijski podržite donacijom. Malo lane ili magarče mogu postati vaše četveronožno kumče, možete mu dati ime i usvojiti ga. Na našoj farmi uvijek ima prinova. Nedavno nam se magarica opulila a i dvije košute su dobile mlade ! Podržite životinje i osigurajte rast ove životom ispunjene oaze mira i zdravlja nadomak Zagreba. Želimo vam omogućiti da i kada niste tu, putem interneta i web-kamera pratite život i razvoj životinja čiji ste pokrovitelj.

Saznajte više ...

 

Suzana Grgić, Voditeljica proizvodnje

 

DONACIJSKI RAČUN

Ambient park d.o.o.
Budenec, Dominićev odvojak 6
HR-10 360 SESVETE

Zagrebačka banka d.d.
IBAN: HR8123600001500343405
SWIFT BIC: ZABAHR2X

Donacijski račun otvoren po zakonu o obveznim odnosima i pravilniku o donacijama Narodne novine broj 35/2005, članak 479, a račun služi samo u svhe djelatnosti ZOO vrta za dobrobit životinja na Ambient park-u.

O nama

Ambient Park je jedinstveni edukacijsko-degustacijski centar i kompleks smješten u šumi nadomak Zagreba u Budencu, koji se prostire na 80.000 kvadratnih metara i udomljuje preko 400 životinja. Vodeći smo u proizvodnji vrhunskih proizvoda od kozjeg mlijeka uključujući nagrađivane sireve, napitke i niz eko proizvoda koje uspješno distribuiramo. Nudimo neponovljivu ugostiteljsku ponudu od domaćih proizvoda, seoski eko turizam i pokrećemo brojne projekte kroz koje širimo područje djelovanja i ponudu.

 Deutsch

Hier können Sie eine Broschüre über uns auf Deutsch downloaden (PDF).

Kontakti

Mobitel: ++385 91 5709333
Mobitel: ++385 91 4709333
Proizvodanj tel/fax: ++385 1 2046622
Knjigovodstvo Sina-Trade: ++385 1 2046986
E-mail: info@ambientpark.hr
Knjigovodstvo: sina.trade@zg.t-com.hr

Tvrtka

Registrirane djelatnosti:
poljoprivreda, trgovina, usluge i rekreacija
OIB: 11629135546
MB:01656813
Mljekara i sirana
Odobreni objekt HR-2863-EU

Adresa

logo
Ambient Park d.o.o.
Dominićev odvojak 6, Budenec
10360 Sesvete
Hrvatska

Predbilježite se


Pokrovitelji

Mesnica DonVito